Email adresini yaz, en son çıkan diziler ve filmlerin habercisi ol...

BKM MUTFAK "COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR" izle 16 mayıs

16 Mayıs 2010 Pazar

Çok Güzel Hareketler Bunlar dizi indir,Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisi canlı izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar internetten dizi izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar canlı 16.05.2010.

ÇGHB 16 Mayıs Pazar günü bölüm özeti:
Hıdırellez niyetleri, niyetleri bozarsa!
Asker arkadaşıyla telefonda çok içten konuşan adamın tavrı, iş yüz yüze görüşmeye gelince değişir. Asker arkadaşı birden adamın kapısında belirince işler karışır.

Hıdrellez günü, 7 nimeti karıştırıp, uyumadan önce yiyerek niyet tutan gençler, bu inanışa göre rüyalarında kendilerine su getiren kimse, onunla evleneceklerdir. Fakat gençlerin rüyaları kâbusa döner.
Memleketine ailesini ziyarete giden Şahin, kendisi ünlü olduktan sonra artan ilgi ve yakın çevresinin beklentileri karşısında baba evinde zor duruma düşer.
Oğlunun dershaneye kaydı için, müdür ile sıkı bir pazarlığa tutuşan veli, sonunda dershane müdürü ile anlaşmaya varır. Çocuğun kaydı yapılır. Ancak müdürün bir şartı vardır.
Çocuk dershane sınırları içinde kimseye aşık olmayacaktır! Yoksa anlaşma bozulacaktır!
Sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan genç , kız arkadaşından borç para ister. Önceleri parayı vermek istemeyen kız, çocuğun bunu teklif için yaptığını öğrenince farklı bir tavra bürünür.
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

youtube, izlesene, dailymotion, metacafe, video.google.com, video.yahoo.com, video.mynet.com, vidivodo, truveo, diziport, diziizleyelim, dizivefilm.com, diziizle.net, vimeo, pikniktube, livevideo, indirmeden direkizle.net, canlidizi.com, sinemix, cinetr.com, fulldizi.com, sinesalon, dizi-izleyin.com, ligtv.com.tr, ligtvdevu.net, ligtv-izle.net, ligtv-izle.tv, sineport, cizgiport, dizifrm, sevenload, baglanbize.com, sanaldizi.net

  © dizi izle | Justintv izleme, free bedava ligtv, P2P, Justin Tv, Freedocast, VShare Tv, D-Smart divx, dublajlı, donmadan sinema keyfi film izle | yerli yabancı diziler filimler.

dizi izle | film izle

AsıL YUKARIYA