Email adresini yaz, en son çıkan diziler ve filmlerin habercisi ol...

Genis Aile 45. bolum izle

18 Mayıs 2010 Salı

Geniş aile 45. bölüm dizi izleyelim,geniş aile 45. bölüm canli izleme,geniş aile 45. bölüm dizi dizi izle,geniş aile 45. bölüm dizisi full izle,geniş aile 45. bölüm 18 mayıs bölümünü seyret.

Geniş Aile 45. bölüm özeti:
  • Cevahir ve Şuküfe’nin içinde bulundukları araba kayıp bir uçurumun kenarına gelince, onlarda ölümle burun buruna geliyor. Bahar kapıyı çalınca, Hıdırellez’i bahane eden mahalleli cümbür cemaat piknik yapmaya karar verir. Ağaçlar altında sofralar kurulacak Hıdırellez ateşi üzerinden atlanacak, dilekler dilenecektir. Herkes piknik havasına girer. Zekai ve arkadaşlarının alem planı, Adeviye Hanım’ın Bilal’e kız beğenme çabaları, Sevim’in nostaljik piknik hayali devreye girer. Bilal ile Cevahir’in ise piknikle ilgili başka planları vardır. Aytaç’ın piknik kafilesine katılması ise hiç de hesapta olmayan bir durumdur. Şuküfe ile yalnız kalmayı planlayan Cevahir, herkesi atlatıp amacına ulaşır ama Bilal’in arabasıyla çıktıkları yolculuk bir uçurumun kenarında sonlanır. Hareket ettikçe araba uçuruma doğru kaymaktadır. Üstelik etrafta yardım alabilecekleri kimse de yoktur. Cevahir ile Şuküfe şimdi ölümle burun burunadır. Aynı anda hem Cevahir’in hem de Şuküfe’nin uzun bir süredir ortalarda görünmemesi Koyu Bilal ve Aytaç’ı şüphelendirir. İkiliyi bulmak için ormanda aramaya çıkarlar. Birden bire ortadan kaybolan sadece onlar da değildir. Çeşmeye su doldurmaya giden damat Mürsel de kayıptır. Uçurumun kenarında kapana kısılan Şuküfe ve Cevahir’in yaşadıkları acı - tatlı günler, bir film karesi gibi tek tek gözlerinin önünden geçerken yardım hiç beklemedikleri bir anda gelir.
Geniş aile 45. bölüm , indirmeden tek parça dizi izle 18.05.2010,geniş aile 45. bölüm dizi indir,geniş aile 45. bölüm dizisi canlı izle.

0 yorum:

Yorum Gönder

youtube, izlesene, dailymotion, metacafe, video.google.com, video.yahoo.com, video.mynet.com, vidivodo, truveo, diziport, diziizleyelim, dizivefilm.com, diziizle.net, vimeo, pikniktube, livevideo, indirmeden direkizle.net, canlidizi.com, sinemix, cinetr.com, fulldizi.com, sinesalon, dizi-izleyin.com, ligtv.com.tr, ligtvdevu.net, ligtv-izle.net, ligtv-izle.tv, sineport, cizgiport, dizifrm, sevenload, baglanbize.com, sanaldizi.net

  © dizi izle | Justintv izleme, free bedava ligtv, P2P, Justin Tv, Freedocast, VShare Tv, D-Smart divx, dublajlı, donmadan sinema keyfi film izle | yerli yabancı diziler filimler.

dizi izle | film izle

AsıL YUKARIYA