Email adresini yaz, en son çıkan diziler ve filmlerin habercisi ol...

Turk Mali 10. bolum izle

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Türk Malı 10. bölüm dizisini internetten izle 17 mayıs 2010,Türk Malı 10. bölüm dizisini hemen izle,Türk Malı 10. bölüm dizisi bu haftaki bölüm.
Türk Malı 10. bölüm özeti:

  • Abiye, kendisi için hazırlanan sürpriz partiden haberi olmadığı için geriye bir not bırakıp evden kaçar. Erman’ın Müdür’ü ise ısrarla Abiye’yi görmek istemektedir. Çünkü Müdür, Erman’ın aile yaşantısını çok beğenmekte ve Erman’ı bu nedenle de terfi etmeyi düşünmektedir. Arda ve Melodi, Abiye’nin kaçtığını Müdür’ün anlamaması için Müdür’e Abiye’nin hasta olduğunu söyler. Buna çok üzülen Müdür, Abiye geçmiş olsun dileklerini iletmek istemektedir. İyice köşeye sıkışan Erman nasıl bir çözüm bulacaktır? Abiye evden kaçar ancak fazla uzaklaşamaz. Seval’lere gelir ve artık orada kalmaya karar verir. Seval ve Gökhan Abiye’nin artık kendilerinde kalacağını öğrenince ne yapacaktır?
Türk Malı 10. bölüm full bölüm,Türk Malı 10. bölüm bölüm izle 17.05.2010,Türk Malı 10. bölüm bölümünü izle,Türk Malı 10. bölüm dizisi fragmanını izle.

0 yorum:

Yorum Gönder

youtube, izlesene, dailymotion, metacafe, video.google.com, video.yahoo.com, video.mynet.com, vidivodo, truveo, diziport, diziizleyelim, dizivefilm.com, diziizle.net, vimeo, pikniktube, livevideo, indirmeden direkizle.net, canlidizi.com, sinemix, cinetr.com, fulldizi.com, sinesalon, dizi-izleyin.com, ligtv.com.tr, ligtvdevu.net, ligtv-izle.net, ligtv-izle.tv, sineport, cizgiport, dizifrm, sevenload, baglanbize.com, sanaldizi.net

  © dizi izle | Justintv izleme, free bedava ligtv, P2P, Justin Tv, Freedocast, VShare Tv, D-Smart divx, dublajlı, donmadan sinema keyfi film izle | yerli yabancı diziler filimler.

dizi izle | film izle

AsıL YUKARIYA